Selecteer een pagina

Blog

The Universe has your back! van Gabrielle Bernstein

Fantastisch boek en wat een fantastische vrouw!

Zij heeft mij geholpen om te laten zien wat het Universum is en wat het met je kan doen. Dat je het Universum bestellingen kan plaatsen en ze ook met een gerust hart kunt ontvangen. Omdat alles 1 is. Wij zijn onderdeel van het Universum en kunnen altijd rekenen op het oneindige. Alles is energie, dat was voor mij moeilijk te bevatten. Nu na bijna 3 jaar bezig te zijn geweest met het Universum en de betekenis hiervan ben ik zo dankbaar dat ik haar ooit heb gevonden via YouTube.

Ik weet dat wanneer ik positief ben, de juiste gedachten uitzendt naar het Universum dat ik mag ontvangen. Dat jij en ik het vooral waard zijn om te mogen ontvangen. Dat heeft te maken met zelfliefde. Een fenomeen die voor mij totaal onbekend was een aantal jaren geleden. Zoekend naar liefde vanuit een partner terwijl de liefde in je zit. Jij bent liefde. 

Voor mij is dit een van de vele zelfhulpboeken die mij zoveel heeft gebracht en heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta met een compleet andere mindset en geloof. 

Je kunt dit boek ook zelf aanschaffen. Zoals je weet doe ik veel via Amazon. 

 

Liefdevolle groet,

Shekila

 

80/20 regel

BLOG Als het gaat om rijk worden, wat we in Nederland bijna niet hardop mogen zeggen, kunnen we nog veel leren van Amerika. Ben je vies van geld dan zendt je dit als boodschap direct uit naar het Universum. Dus je wilt geen geld verdienen want je bent er vies van. Dit...

Herprogrammeren van je brein voor succes

BLOG Het afgelopen anderhalf jaar heb ik mij diepgaand begeven in de wereld van onze denkpatronen en gedrag die wij hebben ontwikkeld door de jaren heen. Dit denkpatroon van 's morgens wakker worden, ontbijten, naar je werk, avondeten, slapen zorgt ervoor dat we...

Follow Along

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn eerste High Performance Jaarprogramma voor persoonlijk geluk en zakelijk succes? Ook ontvang je van mijn codes voor early bird tickets, de nieuwste blogs en meer!

Free Courses

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor.

Premium Courses

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor.

Ready to get started?

Get in touch, or create an account