Selecteer een pagina

BLOG

Als het gaat om rijk worden, wat we in Nederland bijna niet hardop mogen zeggen, kunnen we nog veel leren van Amerika. Ben je vies van geld dan zendt je dit als boodschap direct uit naar het Universum. Dus je wilt geen geld verdienen want je bent er vies van. Dit doen we door vaak te zeggen: Geld maakt niet gelukkig. Ik ben liever gelukkig dan rijk. Is dat echt zo? Is het niet zo dat we met het geld dat we dan verdienen leuke dingen kunnen doen met ons gezin? Of een wereldreis kunnen maken. Minder te hoeven werken hierdoor. 

Vaak willen we het proberen maar stoppen we tijd, energie en geld in de verkeerde dingen. In plaats van focussen op acties die zullen leiden naar het pad van rijkdom verspillen ze hun geld en tijd. Doodzonde! Ik heb zelf ook veel tijd en geld verspilt aan verkeerde zaken. Daarom ook deze blog.

Als je niet succesvol bent geworden door wat je tot nu toe wilde in je leven dan is er een grote kans dat je dit ook hebt gedaan.  

Wordt rijk door het volgen van de 80/20 regel.

Wellicht heb je hier eerder van gehoord. 

Het is de regel of principe die ons vertelt dat 80 procent van jouw succes wordt bepaald door slechts 20 procent van je acties!

Als je even nagaat in je leven of dit het geval is zul je er waarschijnlijk achter komen dat dit ook echt zo is.  Sommige zaken hebben meer impact op je werk of leven dan andere toch?

Dat geldt dus ook voor je business.

Als het gaat om het hebben van een succesvol bedrijf en winstgevend worden is er 1 sleutel element die het allerbelangrijkst is, de 80%.

Als het gaat om 1 element die het belangrijkst is in jouw bedrijf dan is het dit wel. Klik om te posten. 

Of je het nou leuk vindt of niet, het is het gedeelte  van je werk  dat de grootste impact heeft op jouw werk en elven.

Wil je weten wat dat is?

  •  Hoe ik eerst alijd geloofde dat alle aspecten van mijn bedrijf gelijkwaardig en even belangrijk waren. En vooral dat ze allemaal evenveel tijd, geld en moeite verdienden
  • Door dat geloof had ik nooit geld! Er kwam er nooit genoeg geld binnen! Tot ik maar besloot op te geven in mijn vorige bedrijf!
  • Er zijn 3 belangrijke aspecten binnen een bedrijf
  • Het echte geheim tot zakelijk succes voor elk bedrijf en hoe dit de beste impact zal hebben op jouw financiele leven en situatie.
  • Waarom je voor 80% moet focussen op jouw bedrijf op het gebied van tijd, energie en investering op dit speciale gebied. Bekijk hier mijn YouTube filmje waar ik dit ga onthullen!

 

 

 

 

The Universe has your back

Blog The Universe has your back! van Gabrielle Bernstein Fantastisch boek en wat een fantastische vrouw! Zij heeft mij geholpen om te laten zien wat het Universum is en wat het met je kan doen. Dat je het Universum bestellingen kan plaatsen en ze ook met een gerust...

Herprogrammeren van je brein voor succes

BLOG Het afgelopen anderhalf jaar heb ik mij diepgaand begeven in de wereld van onze denkpatronen en gedrag die wij hebben ontwikkeld door de jaren heen. Dit denkpatroon van 's morgens wakker worden, ontbijten, naar je werk, avondeten, slapen zorgt ervoor dat we...

Follow Along

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn High Performance Jaarprogramma, nieuwste blogs en earlybird tickets? Schrijf je dan hieronder in voor mijn updates.

Free Courses

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor.

Premium Courses

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor.

Ready to get started?

Get in touch, or create an account