mindset

focus

succes

high performance jaarprogramma

Tijdens het jaarprogramma gaan we diep in op het herprogrammeren van je mindset, vlijmscherpe focus op je doelen en dromen en op zakelijk succes oftewel winst maken uit je onderneming! Maar voordat we beginnen aan het zakelijke dienen we eerst ons brein aan te pakken. De manier waarop je nu denkt heeft je gebracht waar je nu staat. Alles wat je hebt meegemaakt heeft je gebracht waar je nu staat. We gaan je mindset continue herprogrammeren voor succes! Pas na persoonlijk geluk komt zakelijk succes, deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We gaan het anders aanpakken vanaf nu! Ben jij klaar voor een levensveranderende transformatie? 

 “If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten!”

Wil jij weer de regie op je leven? Want het was al een enorm zwaar jaar door corona. Echter zijn veel mensen zich bewuster geworden van wie zij zijn en echt belangrijk vinden in hun leven. Ook heeft de lockdown ervoor gezorgd dat we nu niet meer weten wie we echt zijn, wat onze kernwaarden zijn en wat we nu echt zouden willen. Het heeft ons dus ook in een grote mate in verwarring verwacht. Dus hoe nu verder?

In een jaarprogramma begeleid, coach en train ik je persoonlijk op alle gebieden van je leven. De basis van dit jaarprogramma bestaat vooral op mentaal jezelf herpakken, bewustworden van je eigen identiteit, mindsetverandering, kiezen voor jezelf, meditaties, keuzes maken en rust brengen in je hoofd. Met als doel jezelf krachtig herpakken en krachtige bewuste keuzes maken om te kunnen groeien als mens. Want wanneer wij groeien als mens groeien we ook als ondernemer/professional, we worden betere ouders en staan positief in het leven en maken ook gezondere keuzes.

Wat krijg je?

Wat krijg je elke maand?

 • Verschillende lesmodule bestaande uit een video, kennisdocumenten en opdrachten

 • Deelname aan een 1:1 Mastermind onder begeleiding van Shekila

 • Elke week 30 minuten coaching en 1 x per maand live 1:1 coaching op locatie

 • In je eigen tijd en wanneer je wilt kun je werken aan je doelen

  Voor wie is dit aanbod bedoeld?

  • Je loopt nu vast in je leven en/of carriere

  • Je weet niet welke volgende stap je nu moet maken

  • Je wilt weer de regie krijgen over je eigen leven

  • Jij wilt 100% de verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven

  • Je wilt succesvol zijn op een verbindende en liefdevolle manier

  • Jij bent een integer mens en wil een betere collega, partner en ouder zijn die zichzelf serieus neemt en weet wat hij/zij wil

  • Jij bent iemand die zich bewuster wil worden van zijn/haar eigen identiteit

  • Je wilt groeien als persoon en daarmee nieuwe wegen wil inslaan op een meer bewuster niveau

Persoonlijk Leiderschapsreis

persoonlijke groei

De eerste fase van het jaarprogramma zit in persoonlijke groei. We werken met een aantal methodes en technieken die je gaan helpen om alles vanuit een ander perspectief te bekijken en daarmee persoonlijk zult groeien op alle vlakken van je leven en carriere.

mindset shift

Onzekerheid, stress en negatieve gedachten ontstaan allemaal in ons brein en hetgeen wat wij onszelf vertellen als waarheid. Het feit is dat we ons brein ook een nieuwe waarheid kunnen vertellen en daarmee je mindset drastisch veranderen.

levensdoelen en voldoening

Samen gaan we op zoek naar jouw levensdoelen. Misschien heb je ze helder maar vaak en voor de meeste mensen is dit vaag en hebben we geen concrete levensdoelen die echt voldoening geven. We gaan dit samen inzichtelijk maken zodat je een focuspunt hebt waar we naar toe gaan werken.

Persoonlijk leiderschap

De tweede fase is in opvolging van persoonlijke groei en dat is leiderschap nemen over je leven en toekomst. Persoonlijk leiderschap gaat je leren om weer regie te nemen over je eigen leven en bewuste krachtige keuzes te maken.

identiteit/DNA

We gaan terug naar je DNA, je kernwaarden en wie je echt bent vanuit je puurste essentie. Waardoor en door wie of wat ben je geconditioneerd en wat zijn die gedachten? In deze reis neem ik je mee naar je authentieke identiteit.

wie wil je zijn?

Je bent in staat om een nieuwe ik te creeeren, succesvol, zelfverzekerd, charismatisch en vol levenslust. Je leeft in flow en hebt een duidelijke focus en rust in je hoofd. Ben jij er klaar voor om deze leiderschapsreis te beginnen?

In het coaching traject met Shekila toonde ze veel kennis van de ondernemen te hebben en is ze uitstekend in staat om de vertaalslag te maken maar mijn eigen business. 

Haar creatieve ideeën zijn creatief en meteen onderbouwd met een verdienmodel.  Ze heeft het vermogen en de vakkennis om de behoefte van mij als ondernemen en in te schatten en dat van mijn markt.

Juist door haar eigen bedrijven en ondersteunen van verschillende startups merk ik dat ze hierdoor snel schakelt en weet wat strategisch de beste volgende stap is vanuit mijn business richting mijn doel

Eva Jackson

Een coach traject gehad met Shekila en wat een waarde geeft deze lieve vrouw! Persoonlijke ontwikkeling is waar ik al jaren mee bezig ben en zeker het laatste jaar nog bewuster mee aan de slag ben. En toch ondanks alle inspanning (mindset events, programma’s en boeken) blokkeerde ik ergens op. Dit resulteerde in het niet behalen van mijn doelen en zelfs achteruitgang op zakelijk gebied. Shekila heeft samen met mij gekeken naar waar de blokkade zit en waar ik hem niet meer dacht te hebben kwamen dikke tranen. Niet alleen weet ik nu waar de blokkade zit en waar mijn uitdaging ligt, Shekila heeft mij ook ‘tools’ gegeven hoe ik dit pijnpunt kan gaan aanpakken. Het is echt een flink pijnpunt en toch door de juiste vragen van Shekila en de ‘tools’ die ze mij gaf heb ik er vetrouwen in dat t mij gaat lukken! De dag erna had ik klantafspraken en haalde ik mijn dagdoel omzet. Toeval? Nope, its mindset!

Helen Broer

Ik heb de strategiedag van Shekila gevolgd. Het is ongelofelijk hoeveel ik eraan heb! Shekila heeft mij geholpen om mijn mindset op de goede stand te zetten en we hebben concrete plannen en acties besproken, waarna ik er gelijk mee aan de slag ben gegaan. Al ben ik altijd gezond sceptisch over coaches die je gouden bergen beloven, Shekila weet je tot actie aan te zetten en houdt het realistisch! Dank je wel voor deze waardevolle dag!

Maria Elleman

Wil jij weer de regie terug over je leven?

info@shekila.nl

Leeuwarden

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/shekila-ramautar-6b527626/

Vraag een gratis orientatiegesprek aan