Hi, ik ben Shekila!

Een liefdevolle moeder, gepassioneerde onderneemster en coach!

Ik ben een echte  optimist, iemand die de nodige obstakels en trauma’s heeft overwonnen en daarmee persoonlijk leiderschap heeft omarmd om de persoon te zijn die ik nu ben en krachtig in het leven staat.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt toen ik als duurzame mode onderneemster begon, een niche markt wat in 2009 erg moeilijk was om te vermarkten, maar door mijn toewijding, passie, mindset en focus geslaagd is. 

Ik help mensen om patronen te herkennen, ze te accepteren en daarna te transformeren. Ik help je te zien wie je echt bent door te reflecteren en je een spiegel voor te houden. Maar vooral om te kiezen voor jezelf en alles uit je leven en carriere te halen zodat jij kunt groeien als mens en daarmee ook je carriere of bedrijf laat groeien. 

Mindset en in je volledige kracht leren staan, weten wie je bent vanuit je DNA zonder conditioneringen van externe factoren. Keuzes durven maken zonder angst maar vol zelfvertrouwen. Ik merk dat veel mensen bepaalde stappen niet durven te nemen. Deze stappen zullen ze juist naar hun doorbraak toe leiden. Daar word ik blij van! 

Ga staan voor jezelf en kies voor zelfbewust leiderschap!

“I‘m here to serve. My company is built on a bedrock of love, a passion for what’s possible and a commitment to be an unstoppable force for good”.

 

Een hele inspirerende skype sessie met Shekila achter de rug! Daar waar jij even vast loopt, heeft zij tientallen oplossingen voor je. Stelt kritische vragen, denkt mee en heeft een goed luisterd oor.

Dank je wel!!! Door jou zie ik de details weer die ik even over het hoofd zag.

Ashanti Overman

Eigenaresse, B-Vine